viefe -

First day at schoolHei! jaah da er jeg hjemme etter en veldig rar dag, skolen her i Frankrike er veldig annerledes enn i Norge, nye regler, nye folk og andre fag. Jeg kom på skolen i dag veldig nervøs, møtte den nye klassen min som var helt grei. Jeg likte folka i klassen, fikk god kontakt med de fleste som snakket engelsk. Jeg har startet på en katolsk skole (jeg er ikke katolsk) det er en ganske liten skole forhold til de andre skolene her i Sainte.Maxime.  Vi hadde ikke noen fag i dag (tror jeg) hehe, vi hadde hvertfall en engelsk lærer som snakket engelsk. så jeg forsto de to første timene men resten gikk i fransk. Etterhvert oppsumerte de reglene på skolen. Jeg fikk sjokk, det er ikke akkurat den beste nyheten man kan få første dag på skolen at man ikke kan gå med sminke, neglelakk, shorts, singlet, sandaler, høyhælte sko og mobil. 
Menmen blir spennende å oppleve noe jeg aldri har opplevd før, dette her er jo en helt annen kultur. :)  Her kommer noen bilder fra skolen:  

Hva hadde dere gjort? Gått med sminke eller uten?

-Celine<3
 • Livet i Frankrike  Bestemte meg for å skrive om livet mitt Frankrike, hvordan det er, kultur, mat osv. Det er en sykt stor forskjell fra hvordan det er i Norge enn Frankrike.

  ♥ Her i Frankrike er de veldig vennlige. Da man skal møte venner eller familiemedlemmer kysser man de alltid to ganger på skinnet, i starten var det veldig rart men har blitt vant til det nå. Så nå syntes jeg det er  rart å klemme folk da man møter de, som man gjør i Norge.

  ♥ Maten her er ganske merkelig, rare smaker men også gode. Her spiser man veldig mye salat og oster og de tenker veldig mye på kosthold. (absolutt alle jentene her er tynne)

  ♥ På seine sommer kvelder er det veldig normalt å ta med seg alkohol på stranden og sette seg ned med venner osv. Man får seg venner der uansett, for plutselig er det en person som pirker på ryggen din å spørr om du vil sitte i en annen gruppe. Utrolig koselig.

  ♥ Vannet fra springen smaker klorvannet fra nebben i lillestrøm, det smaker bare klor. Så absolutt alle kjøper seg vann i butikken.

  ♥ Det er veldig mye fyrverkeri her, i sommer har det vært max 5 ganger med syke fyrverkeri som foreksempel hjerter stjerner osv. Det er også alltid høy musikk i tillegg.

  ♥ Klærene her er ikke mye å skryte av, noen ganger finner man veldig fine ting men da koster den 1 000 kr, irriterende.

  ♥ Her er det alltid sol! Nå er det snart 3 måneder siden jeg flyttet hit, og det har bare vært 2 dager med regn, sykt.

  ♥ Frankrike er mye diggere enn Norge! haha


  -Celine

 • Welcome to St.Tropez babe  Salut! Nå har jeg kommet hjem, måtte hjem litt tidlig fordi det begynte å brake over hodene våres. Vi spiste verdens beste lunsj og gikk litt rundt i butikker osv. Kjøpte meg et pudder fra Sephora som virket ganske bra, men ellers kjøpte jeg meg ikke noe mer ettersom det er dyrt der og jeg kan være der når jeg vil. Nå slapper jeg av på rommet mitt og redigerer litt på spørsmålsrunde videoen, noe jeg ikke klarer. I kveld blir det taco kveld, koselig. Her kommer masse bilder fra dagen:


  St.tropez<3
  Love


  Meg og Nathalie

  Søte?


  My brother


  Love you

  haha


  Dette er huset vårt!

  Hva syntes dere?

  -Celine

 • Outfit  Hei deree! Fikk ikke tid til å blogge i går. Jeg måtte pugge fransk + at jeg ikke hjemme på kvelden. Nå skal Jeg, Romain og Nathalie dra og spise lunsj i St.Tropez, tar ca 10 min med båten over dit. Her er dagens Outfit
  Nå må jeg løpe for å rekke båten! Jeg har med kamera så blir masse bilder fra St.Tropez i neste innlegg!

  Hva syntes dere om klærene?

  -Celine<3

 • CelineVangol

  Hei! Jeg heter Celine. jeg er 16 år, og fra Oslo. Jeg har flyttet til Frankrike sammen med familien min, her kan du lese om hverdagen min i Frankrike, bilder, outfits og mye annet. Håper du liker bloggen min! Kontakt meg på celine_vangol@msn.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits