viefe -

Hair cutAloha! I dag har jeg ikke gjort så mye, har vært dårlig vær så har vært inne, hørt på musikk og klippet håret. Syntes det var sykt deilig å klippe det, det var veldig slitt. Nå skal jeg lage en videoblogg å svare på spørsmålene dere har stilt, gled dere. Men den legger jeg ikke ut før i morgen. Neste innlegg kommer det masse bildedryss av meg og søsteren min :) Her kommer noen bilder med det nye håret:Håper dere likte bildene og det nye håret!
Hva syntes dere?

-Celine<3
 • My day  Hallo! I sta var jeg på jobb, kom ca hjem for to timer siden. Jobben min er å vaske store hus her i Frankrike, ganske slitsomt men tjener ganske bra på det så hvorfor ikke?
  I dag har det vært helt greit vær, regnet litt i sta men ble sol og blå himmel etterhvert. I kveld skal jeg kanskje til byen med nathalie (søsteren min) og slappe av hjemme.
  Må sjekke om jeg rekker å lage videobloggen i dag, hvis ikke så lager jeg den i morgen! Bare å spørre flere spørsmål dere lurer på.
  naam, lagde meg en sandwich.
  Canon

  Romain (Kjæresten til søsteren min) leser bloggen min<3

  Elsker virkelig de skoene! mmm, love it<3

  Hva har dere gjort i dag?

  -Celine


 • Spørsmålsrunde  Heihei! Da har jeg bestemt meg for å ha en spørsmålsrunde. Det er kanskje ikke alle som kjenner meg så godt, som har lyst til å vite forskjellige ting om Frankrike osv. Så det er bare å spørre meg spørsmål om hva du lurer på! Jeg svarer på videoblogg om noen dager, så spørr i vei.


  Hva lurer du på?
  Ha en fin dag videre :)

  -Celine

 • Bildeer  Hallo! :) Akkurat nå sitter jeg og skyper med Rosanna (bestevenninna mi), og slapper av. I dag har jeg ikke gjort mye, tatt bilder til bloggen, lagd noen innlegg som jeg kan legge ut senere osv.
  Senere i kveld skal jeg se filmen "Taken", blir koselig. Men her er hvertfall noen bilder jeg tok nettopp, håper dere liker dem!  Hva syntes dere?

  -Celine<3


 • Velkommen til min blogg!  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • CelineVangol

  Hei! Jeg heter Celine. jeg er 16 år, og fra Oslo. Jeg har flyttet til Frankrike sammen med familien min, her kan du lese om hverdagen min i Frankrike, bilder, outfits og mye annet. Håper du liker bloggen min! Kontakt meg på celine_vangol@msn.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits