viefe -

Et lite innkjøp

En nydelig topp fra Zara.

Genser fra Zara.


Forskjellig undertøy fra H&M.Fra ZaraOgså fra Zara.

Likte dere innkjøpene?

-CELINE VANGOL


 • Koselig dag  Heii! Nå kom jeg akkurat inn døren etter en koselig tur, vi bestemte oss for å dra til IKEA i dag fordi vi trengte nye møbler osv til leiligheten. Ble også litt shopping, så blir et innkjøps innlegg etterpå, STAY TUNED! Etterpå skal jeg og Nathalie ta oss en lang joggetur i det finet været, blir koselig. I morgen flytter vi som blir veldig braa, gleder meg skikkelig mye. Jeg føler det snart begynner å nærme seg sommer, jeg kunne ikke ha på jakken min i sta fordi det ble alt for varmt, gleder meg til jeg blir brun igjen. :)

  Nammmm! Mat fra Sverige<3  Hva har dere gjort i dag?

  -CELINEVANGOL • Sliten av pakking
  Halloo! :)  I dag er det drittvær her i Frankrike, jeg som hadde tenkt å ta meg en løpetur i dag tidlig fikk jeg ikke gjort, så da ble det inne trening istedenfor. I dag har jeg pakket ned hele rommet mitt, har aldri sett det så tomt før, hehe. Gleder meg masse til å flytte på fredag, innrede rommet mitt og leiligheten blir spennende, dere får selvfølgelig se hvordan det blir. I dag skal jeg ikke så mye, er ikke mye å gjøre når det er så stygt vær ute, men jeg må vel pakke litt til og gjøre fransk lekser. Jeg sliter veldig med hva jeg skal blogge om, hvis det er noe du lurer på så skriv det i dette innlegget så kan jeg svare på spørsmålet ditt eller lage det innlegget du vil jeg skal lage!  Hva skal dere i dag?

  -CELINE VANGOL
 • Svar på spørsmålsrunden #2  Hvordan mobil har du? Iphone 4

  Har du instagram? Ja, jeg heter Celinemv

  Hvilken skole gikk du på før du flytta? Oks, hehe.

  Hvor bodde du da du bodde i norge? Sørum

  Kan du lage må gjøre video? Jeg tror ikke det

  Nevn 3 ting du HATER: Insekter... Jeg kommer ikke på noe mer, haha!

  Favoritt mat? Taco

  Skal du på bieber konserten? Jepp, 16.April. :)

  Nevn 3 ting du ElSKER: Mat, pc og sminke.

  Hvem tar bildene av deg? Mamma eller Nathalie

  Pleier du å gå uten sminke? Jaa, sminker meg bare da jeg skal noe.

  Favoritt klesplagg? Shorts

  Bruker du skjorter? Hvis ja, bruker du de oppi buksa med belte til og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på innsiden? Spørs, hvordan bukse jeg har på osv.

  Hvor har du kjøpt de nydelige skoene? Husker ikke hva butikken heter, men jeg har kjøpt de her i Frankrike.

  Hva gjør du på om dagene når du er i frankrike? Trener, skole, er med venner osv, akkurat som jeg gjorde i Norge.

  Hva savner du mest med norge? Maten, vi har såå mye god mat i Norge!

  En uvane/ en vane? ehmmm, vanskelig

  Secret crush? Nope

  Hvor er sminken din fra? Forskjellige steder.

  Hvordan vær er det i Frankrike akkuratt nå? I dag har det vært kjempe fint vær, sol og blåhimmel.

  Har du facebook? Ja

  Shopper du mye? Njaa, helt passe.

  Hva har du på deg nå? Koseklær

  Hva heter søsknene dine? Nathalie og Mathias

  Var du glad eller lei deg for å flytte til Frankrike? Jeg var kjempe glad, gledet meg til å flytte fordi jeg var så drittlei Norge, men nå gleder jeg meg til å flytte hjem igjen.

  Liker du deg i Frankrike? Ja det gjør det.

  Når kommer du til norge neste gang? Kommer 3-4. april

  Noen du "har i kikkerten"? haha nei

  Har du lyst til å komme langt opp på topp lista? Har ikke planer om det, skriver denne bloggen sånn at venner og familie i Norge kan se hva jeg gjør og hva som skjer her nede i Frankrike.  -CELINEVANGOL<3
 • The weather is perfect  Helluu! Nå har jeg akkurat kommet ut fra dusjen etter en deilig trenigstur, som dere leser på overskriften så er det nydelig vær her i dag. Det er helt blå himmel og solen varmer, føler at det begynner å nærme seg sommer her i Frankrike, selvom det snødde for noen dager siden, hehe. I går dro jeg på kino med familien + Romain, jeg husker ikke helt hva filmen heter men bra var den hvertfall. Her i Frankrike dubber de absolutt alle filmene til Fransk, til og med sanger. Det er derfor franske folk suger i engelsk, men filmen vi så på i går var heldivis på engelsk fordi hver uke så må det gå max en engelsk film på kinoene her i Frankrike.  Er det fint vær i Norge?:)

  -CELINEVANGOL


 • Antrekk


  Likte dere antrekket?<3

  -CELINEVANGOL
 • Morgen trening  Heeei! I går skrev jeg at jeg skulle legge ut "dagens antrekk" men det funket ikke å laste inn bildene på bloggen, noe som er rart. Skal prøve igjen etterpå, kanskje det funker i dag, hope so!
  Jeg tok meg en morgen trening i dag, elsker virkelig å jogge om morningen, det er såå fint. Nå skal jeg starte å fikse, jeg har egentlig ikke så veldig god tid noe som betyr stress.. Jeg skal på skolen etterpå, blir en sein time denne gangen som er deilig. Jeg fikk en god beskjed i dag og det er at vi flytter til leiligheten på fredag, gleder meg!! :)  -CELINEVANGOL

 • Norwegian lunch  Heei!
  Jeg kom akkurat hjem fra byen nå, jeg og familien tok oss en god lunsj i St.Raphael, koselig! I går kveld så ble det ikke akkurat en slappe av kveld, fordi jeg og noen andre dro å spilte bowling og billiard igjen. Ble ikke like sent som sist gang, men koselig var det. Etterpå skal jeg ta meg en joggetur, og kanskje dra en tur på stranda med Romain (kjæresten til søsteren min) og surfe. I dag er det veldig mye vind så det passer perfekt å surfe på de store bølgene. Etter på kommer forresten dagens antrekk :)  

  Namm, maten minnet meg sykt om Norge.. Savn!
  Vi snakkes etterpå, lovelovelove <3

  -CELINEVANGOL


 • Svar på spørsmålsrunden #1  Hvordan er det å bo i Frankrike? Det er faktisk veldig spennende, en helt annen kultur enn Norge.

  Savner du ikke vennene dine i Norge? Jo, selvfølgelig. Savner alle utrolig mye!

  Hva heter stedet du bor på? Les Issambres, men nå flytter jeg jo snart til St.Maxime, som er mye bedre!

  Kan du filme eller ta bilde av rommet ditt? Det kan jeg sikkert, men da blir det bilder/video av det nye rommet mitt i den nye leiligeten.

  Kan du ha sminkevideo? Nææh, det tror jeg ikke.

  Hvor gammel er du? Jeg er 16 år, 96'er.

  Når flytta du til Frankrike? Jeg flytta hit 14.juni, rett etter eksamen.

  Er det din natulige hårfarge? Ja, men har lyst til å farge det helt brunt igjen!

  Er det mange kule butikker der du bor, og har du vært på noen store shoppingsentra i nærheten? Det er ikke så mange kule butikker her jeg bor, men ca 40 min med bil herifra så er det et stort kjøpesenter men bra butikker og fine klær, så jeg overever :)

  Er det noe kjekke gutter i Frankrike? Ja, er det.

  Har du kjæreste? Nope

  Er det noen du liker som bor i Frankrike? Jeg liker alle jeg kjenner her, men hvis du mener om jeg er forelsket i noen så nei, jeg er ikke det.

  Hvorfor heter bloggen din viefe? Fordi vie betyr livet på fransk og fe mener jeg med Frankrike.

  Har du stort hus? Det jeg bor i nå er ganske stort ja.

  Bruker du briller eller linser? Nei

  Beste sang? Den sangen jeg syntes er best akkurat nå er, Ellie Goulding - Starry Eyed <3

  Driver du med sport? Nei, men før jeg flyttet til Frankrike gikk jeg på Taekwondo.

  Liker du fotball? Helt passe.

  hvem savner du mest i norge? Savner alle sammen like mye.

  hva slags personlighet har du? Aner ikke.. haha

  har du mange gode venner, nevn noen? Alle jeg er venn med er gode, så vanskelig å skrive navn. <3

  norge eller frankrike? Norge, men Frankrike om sommeren.


 • Tired and training

  God morgen! .... Eller god dag.

  Jeg sto opp klokka et i dag, noe som ikke var planene i det hele tatt. Det var en kjempe koselig kveld i går med mange gode venner, kom ikke hjem før fire på natten så det sier vel litt.
  Vi var i St.Raphael, og spilte bowling og billiard i timesvis, jeg kom faktisk på 2.plass på bowling runden, litt stolt da det var 5 andre gutter som jeg vant over. :-)
  Jeg vet ikke helt hva jeg skal i kveld, tror det blir en kose kveld hjemme fordi jeg er så sykt sliten fra i går. Men jeg må komme meg på beina etterpå fordi da skal jeg på trening, flink?

  Vi snakkes etterpå, nå må jeg hive på meg trenings klærene!

  -CELINEVANGOL

 • Tilbakeee  Heei dere!

  Lenge siden nå.. Har egentlig ikke en god grunn til at jeg ikke har blogget, har bare ikke hatt tid osv. Har forresten slutta på skolen, var alt for vanskelig, men nå har jeg startet på en annen skole der jeg bare lærer fransk på engelsk, mye lettere! Som dere ser på overskriften så er jeg tilbake på bloggen, og blogger for fullt. Blir sikkert to innlegg om dagen, hvis jeg klarer det (?)
  Det har ikke skjedd noe siden sist, har gjort forskjellige ting som er ganske spennende egentlig. Skal lage et innlegg om året 2012 så ser dere litt hva jeg har opplevd her i Frankrike og i Norge.

  Om ca 2 uker så skal vi flytte til en ny leilighet som ligger midt i byen, noe som er sykt deilig. Fordi her vi bor nå er 10 minutter med bil til St.maxime, noe som er sykt kjipt. Og nå som det nærmer seg sommer så blir dette perfekt! Har bare et bilde som jeg rakk å ta da vi var på visning som dere kan se her.  Jeg likte det kjempe godt, gleder meg til å flytte inn her altså.

  I går så var det snøstorm her i Frankrike, fikk helt sjokk da jeg sto opp. Wow, var som å være i Norge igjen. Dumt at alt er borte nå...

  Etterpå skal jeg ut å møte noen venner, vi skal på et sted og spille billiard. Blir hvertfall en veldig sen kveld fordi jeg skal møte de 11:30, jaja. Koselig blir det hvertfall :-)
  Vi snakkes i morgen, eller da jeg kommer hjem!

  Hva skal du i kveld? Er det mye snø i Norge nå?

  -CELINE
   

 • CelineVangol

  Hei! Jeg heter Celine. jeg er 16 år, og fra Oslo. Jeg har flyttet til Frankrike sammen med familien min, her kan du lese om hverdagen min i Frankrike, bilder, outfits og mye annet. Håper du liker bloggen min! Kontakt meg på celine_vangol@msn.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits